Catering

Wie zijn wij?

Wij zijn een energiek cateringbedrijf sociaal economiebedrijf dat meer doet dan koken alleen. Wij zetten namelijk volop in op duurzame en circulaire catering. Door ons in te huren kiezen onze klanten voor impact. We werken met bio-afbreekbare materialen, we werken enkel met seizoensgebonden producten en koken met voedselresten van de veiling om zo voedselverspilling tegen te gaan.

Zin in een lekker broodje of wrap, heerlijke soep, perfecte cappuccino of een frisse salade? Kom dan langs in onze koffie- en broodjesbar KaffeeSocial. Het uitgebreide assortiment doet je vast nu al watertanden. Tot straks? 😊

Heb je speciale wensen voor het samenstellen van een broodjeslunch voor een vergadering? Op zoek naar een vergaderzaal met catering? Neem contact met ons op!

Voor wie?

Bedrijven en particulieren die niet alleen houden van lekker en (h)eerlijk eten, maar ook verrast willen worden door een leuke presentatie, trendy aankleding en een vriendelijke bediening zijn bij ons aan het juiste adres.

Hoe?

Op onze bedrijfslocatie, in onze vergaderzalen of op een locatie in de ruime regio van Hamme zorgen wij voor eten, drank en sfeer wanneer je iets te vieren hebt. Wij hebben ruime ervaring met vb. bedrijfsfeesten, verjaardagen, recepties of tuinfeesten.

Ben je overtuigd?
Klaar voor een eerste contact of snel een offerte nodig?