Onderhoud van jouw tuin.

Een nieuwe kijk op groen? Weg van het klassieke grastapijt, de loodrechte hagen, of wie weet die verweesde palmboom van de vorige eigenaars? Laat de inheemse planten herleven, ga voor een natuurlijke, biodiverse en onderhoudsvriendelijke tuin! Onze natuurploegen staan graag voor je klaar om je op weg te helpen. Kiezen voor KiemKracht is een goed, maar ook een groen idee!

Samenvatting

Groenonderhoud voor Particulieren

Onze diensten omvatten onder andere het maaien van gazons, het snoeien van struiken en bomen, het aanleggen van borders en bloembedden, en het verwijderen van onkruid.

Daarnaast bieden wij ook advies aan voor het aanplanten van bomen, struiken en bloemen die het beste passen bij je tuin en jouw wensen. Onze medewerkers zullen altijd met zorg en aandacht voor detail werken om ervoor te zorgen dat jouw tuin er prachtig uitziet.

Of u nu op zoek bent naar periodiek onderhoud of eenmalige projecten, wij kunnen je helpen om jouw tuin naar wens te maken. Neem gerust contact met ons op om jouw wensen te bespreken en een offerte aan te vragen. Wij kijken ernaar uit om je te helpen jouw droomtuin te creëren!

1.

Van ontwerp tot uitvoering. Wij pakken het grondig aan!
 

2.

Onze ecoloog en landschapsarchitect maken werk van duurzame natuur.

3.

Een biodiverse tuin is goed voor iedereen, voor mens, natuur en toekomst.

4.

Je geeft mensen een kans, een kans op nieuw (werkg)geluk!
 

Ben je overtuigd?
Klaar voor een eerste contact of snel een offerte nodig?